please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Monday, May 2, 2011

..matLutfi..?? jejaka pujaan malaya?

assalamualaikum...
hehe...hai awk semua..jumpe lg..
entri ni sgt2 sesuai untuk orang2 yg tenga tension nak exam (mcm cat la jgk..)
tgk notes pon da mcm nak terCartoon Picturesje kn..haduii..sabaq2..ni haa..cat suggest korang tgk video ni...enjoy it!





bwahahahaha...lawak kan??..hahak..xleh nak tahan gelak r tgk..seyes kelakar sungguh..."tak, u yg sbnrnye xtahu yg i tahu perasaan u yg u ingat i xtahu tu'' haha, suke ayat tu..itulah die matlutfi..study kt oversea..amik engineering kot..(memandai je ) cool kn video dy...mmg style la..dah la cute (heh? cute la sgt..) hah! kompem dy ni byk peminat kn? haha..girls..girls.. mamat yg mata sepet gak yg korg berkenan kn..
ish3..toksah dok mimpi la..dy dah ada makwe kot..hihi(saje nk bg korg jeles) actually, lame dah ada video matlutfi ni kt youtube tu..tp cat pn baru tahu bile ada sorg coursemate ni tunjuk video tu kt cat bape mggu lps. semua video mamat tu mmg sgt2 kelakar n bukan sekadar itu ada jgk mesej2 yg berguna dlm video dy tu..tabik spring la gua ckp lu..TAHNIAH, kerana anda telah berjaya membuatkan kami2 ni tergelak x cukup nafas melihat video2 comel anda yg versetile.hahak ;p







awat jaat ngat natang ni..??seeh peghot ambo...bwahahahaha
selain drpd video yg kt ats tu..ada byk lg video2 dy ni...ce usha kt sni:


1.mari merugut malaysia....paling latest(ada petua2 untuk jd kuat n gagah)

2.lampu penyumpah...(nak sumpah org?? ha, dlm video ni ada caranya)


3.serta paksa....(sophisticated ckt yg ni)


4.selamat hari ibu 2010....(nak tgk matlutfi menyanyi cane? tgk video ni ek)

5.jiran baru....(wuhoo..garang giler ayah dy...)



6.nama pon sampah....(byk info menarik di cni..haha)


7.top 5 superheroes...(tak best sgt tp ok la)

8.bukan semua cantik subjektif....(betul3..cat sokong anda)

    9.accept differences...(haha..about muzik..indi is da best)



    okay..kalo ada masa cube la usha2 kt youtube tu ep. kompem hilang tension korg..:D oraite..nk chow lu..t kang kne marah lak lame dok buat essay ni..daa~

    2 comments:

    1. semua ni dah tengok :) comel kan dia tuu . muka innocent je . hee :)

      ReplyDelete
    2. agak la...baby face..xsaba nk tggu video dy yg baru...>.<

      ReplyDelete

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    wanna share this post??? ok ^_^

    My Awesome BFFs blog's

    miaoww...miaoww

    Daisypath Anniversary tickers

    My Blog List