please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Saturday, August 6, 2011

New Cover

Assalamualaikum..


ngee..tadaaa!!! rini tetiba je rasa nak tukar background semua.hehe..
apa pendapat korang? okay x? ho? biasa2 je. huhu..xpe la..cat ni memang low profile jer..x maen la nak over2 lebih2. be humble derr..=p (ceh..poyo jer)


haa...hari ni da 6 Ramadhan 1432. SELAMAT BERPUASA..Dalam bulan Ramadhan ni la kita kene perbanyakkan lagi ibadah tak kira yang sunat mahupun wajib. sebab...korang pun tentu tahu kan yang bulan ramadhan ni adalah bulan di mana Allah akan menggandakan ganjaran pahala bagi hamba2nya yang melakukan amal kebaikan. Jadi rajin2lah beribadah ye kawan2. Bukan senang nak dapat peluang ni. Sekali dalam setahun je taw. Soooo bak kata cikgu Sham.. kita kene grab btoi2 uh..hee..


emm...dalam bulan puasa ni kan..semua orang jadi baik2 je kan?..kat FB punya status pun tulis yang islamik2 je.
Ada jugak orang yang dah lama biar diorang punyer Al-Quran tu berhabuk terbiar, tetiba jadi rajin. Mula nak selak2 sikit baca.  Kalo tade la bulan Ramadhan ni kan, entah bila la dy nak baca kitab suci tu kan. Yang lame tak pergi surau tu, mula la rajin sikit nak pergi. Nampak je peminta sedekah, baru ada daya nak bagi sedekah. kalo tak, lalu sebelah buat tak tahu je kan? haha.. Untung Allah gari syaitan2 kat bumi ni bulan ni. Alhamdulillah..=)


...sesedap air bandung je mengata orang kan. macam cat ni baik sangat je. hee..sorry


Sekian..
Maaf kalo ada yang  terkasar bahasa dan mengguris hati ke ape kay..


p/s: lapar la..teringin nak berbuka ngan bubur lambuk and mee jawa.soodaaappp uhh

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List