please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Saturday, October 29, 2011

[comel] Koleksi Penutup Sink Yang Comey

hai you alls...(ceh, bajet macam ramai je orang baca blog dia =p )

rini cat nak tunjuk koleksi penutup sink yang unik, pelik and comel kat korang...mai la sini tengok sat nah..

tadaaaaaa.....!


da macam mainan budak2 pulak.HAHA
landak air tawar? ada ke?


eh eh..ni apa ni..malu la sikit..

cat suka yang ni!

yang ni nampak scary sikit. yeke??
ahaha..ikan tersekat! syian dy..

x tahu pe motif..
omey!!!



agak2 mana yang tenggelam dulu, sampan ke penutup tu???

ok la ni..letak ni pastu letak 2 3 ekor katak and ikan kat dalam tu.  comel!
(semua mende ko nak kata comel an cat oi..?)


rumput dalam tub mandi?? pun boley dong..

kalo teringin merasa cam mandi kat kutub  selatan tu bole la..;p


comel kan?!  cam nak beli je satu. tapi rasanya mende ni tak ada dijual kat M'sia la...yela..biasanya mende ni kan guna untuk bath tub. majoriti kat M'sia ni semua rumah pakai shower je kan? err..xtahu la pulak kalau rumah korang semua ada bath tub..orang kaya la katakan..kan kan kan? ;p 

bubye!!! (^_^)v

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List