please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Sunday, March 25, 2012

Kesengalan melanda diriku

wuuuuuuuu~

assalamualaikum..

hoho..sudah lama x update blog ni.hampir 2 bulan kan? huhu..malas giler kowt plus don't know what to post about.*sigh
so...buat anda2 yang kerap datang sini and tengok entry bangunan unik tu je, cat mintak maaf la ya. serius x ada idea lagi nak post pasal apa kat sini. =(
mood nak berblogging tu x sampai lg. maybe sebab cat makin busy kowt semester ni. kuliah dari awal pagi sampai ke petang. pastu balik rumah penat, letih, ngantok , lapar. memang x sempat la pun nak godek2 blog ni. haha..kay..esok ada test SEPGT. tapi ni bukan test memasak spegetti ep. sorry sikit..=p maw baca notes. lagu Sesal Mendua memang mantop! *tetiba.
 babai....


p/s: My ChemistryBoy makin cute la. xtaw knape. AMHSM >.<v 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List