please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Sunday, December 9, 2012

Celebrate My Cute-Honey-Onion-Sayang's 21st Birthday




Thanks for spend your time with me.
Eventhough awak ngantok sangat hari tu, but you still wanna hangout..
Thanks sangat..x)

Happy 21st Birthday again..
May Allah bless you always ..
Moga awak selalu happy and takmo la tensen2 sangat kay. =)
Harap awak dapat study leklok dan berjaya genggam ijazah awak satu hari nanti.
(kalau boleh, saya nak datang time awak grad nanti. boley kan sayang?)
Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur so that boley la kita kawen  X)
Saya doakan moga awak dapat isteri, anak2, cucu, cicit . . . yang baik2 soleh dan solehah.
Lastly, saya nak mintak maaf sangat. Selama ni  saya banyak buat silap kat awak, sakitkan hati awak, buat awak mara, buat awak terasa. sorry sangat. ;')
<3 LOVE YOU DEAR <3


#Actually saya nak cakap mende ni time kat SR tu tapi tah kenapa tak terluah  pulak. Maybe  sebab nampak muke awak  cam dah tak sabar na makan kek tu kowt. hihi ;p 


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List