please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Friday, May 20, 2011

khas untuk adikku~ miera


assalamualaikum..

today is my 2nd sister's bufday..Nurul Amirah 



                   HAPPY 18th BIRTHDAY 
     cik noooottt...

ini kek khas untuk angah...


Huhu..sedeyh sangat. X dapat nak wish dy face to face. Sebab dy ada kat PLKN sekarang ni .

Hari isnin lepas la g antar dy kt pusat berkumpul kt stadium shah alam tu. Hoho..muke dy cuak je memanjang  cat tgk..takut sangat nk p plkn tu sampai x lalu mkn bape hari b4 bertolak tu.haha..lawak2. cat dlu xde la sampai gitu. Cat cooooll je okay. Hahak ;p (kalo dy baca pe cat wat ni abes laa kne dush)

Dulu time nak amik result SPM pn dy jd gitu..x lalu nk mkn sampai kembung2 perut la pening2 laa. Ape kes tah? Kesian je tgk…

Hurm..miera adalah adik cat yg kedua. dy ni bole dikatakn seorang adik yg baik la jgk. Dy kalo bab2 belanje org ni dy x kesah sangat selagi dalam poket dy ada MONEY$$$$..haha..so mmg cat suke r paw dy. Lagi2 bile dengar dy da dpt gaji. (pas SPM biasalah keje jap b4 smbg study kn) >xD Ritu da paw jam tangan satu  time g jalan2 kt uptown kota. Wakaka…jaat kn?
Maaf sebab jd kakak yg suke amik kesempatan.
 Angah x mara kn?? X mara kn?? Hihi

Hai adik ku sorang ni mmg pandai bergaya. Kakak dy pon kalah. Lagi2 bile da start keje tu. Lg lah..satu almari baju tu dy punggah tiap2 hari. Baju kurung yg da berabad lme tu sume dy pakai balik. Segala blouse, t-shirt, kemeja, cardigan, sume dy tibai. Ngn baju2 cat sekali dy tibai wat pergi keje. Hadoii..sabo je la. Nasib baik kamu adik saya taw! Kalo x mmg dah kne penyek2 la mcm mash potato. Haha
(tetiba rase cam nak makan KFC lak) ish, ko ni cat asyik nak makan je tahu. Makan makan makan..mne x bum ;D

Eh, sudah2..rini nak citer pasal angah bkn pasal cat la. Eeee..tampo kang.

Okay…nak citer ni. My adik sangat la GARANG!!!  Wuhoo..kadang2 cat sndiri pn takut kt dy. Bukan ape..cat ni mmg suke kacau org. mangsanya sape lg. miera lah.
Kadang2 sampai nangis2 dy cat buat.hehehe..sorry ye Ngah. Adik cat sorg ni even nmpak cam ganas dan garang tp hati dy sangatsangatsangatsangatsangat la lembut. Very sensitive gurl. Pape ckt mst tumpah la air mata dy tu. Gadoh ke, kne marah ke, hari raya ke, nanges je…tp nasib baik la time nk g plkn ritu dy x nanges. Maybe sebab ibu x ada kt citu kot. Cat ngn ayah je yg antar dy ritu. Kalau ibu ada kompem nanges lettuw. Tp kn xtahu la pulak kalo dy buat2 cool je  kt depan kitorang tp kt kem tu nanti malam2 nanges peluk bantal.hohoho…;p

Apalah yg dy buat kt sna sekarang ni ae? Dy tu dah la x penah dok jauh dari family. Ok ke x dy tu. Risau gak ni. Dy tu mne xboleh kne keras2 sangat. Badan tu pn xbape nak kuat. Wat keje berat2 ckt da sakit tu sakit ni. Haiz..be strong my gurl. U can do it. X lame pn tu. 2 bulan setengah je pn. Enjoy ur days okay…call la org kt umah ni kalo da dpt nset tu. Jgn la dok senyap gitu meset ngan ACHID je. Taw2.. I love u dear…happy bufday my 18 sweet gurl…muga mendapat kebahagian dan kejayaan dunia dan akhirat. Miss u…daa~



inilah adik cat…


eh, silap letak pic lak.


this is miera @ angah @ cik not


 








p/s: sape2 yg nak ngurat adik cat kne isi borang. kne deal ngn kakak dy dulu ep. hoho






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List