please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Tuesday, June 7, 2011

Muka baru. weee...

assalamualaikum.

hoho..amacam new layout cat? cool x???

actually memang cat lama sangat dah teringin nak tukar background baru.

tapi tade masa la nak touchup2 ni. busy2..haha..

So setelah bertungkus lumus mengedit blog sejak pagi tadi
(even tengah office hour, suka-hati-limpa-jantung cat je nak on9 ke ape kn),

ini je la yang jadi..ngee..

haa..korang jangan nak tiru2 cat lak ea.

tampo kang!


p/s: ehem2..korang jangan wat macam cat taw. Edit blog time keje, nanti x pasal2 kne
     " you are fired"..haha..cat xpe..bos x masuk n keje pn xde.
       weee~~ akulah bos besar dalam office ni ngeh3 *letak kaki atas kerusi 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List