please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Monday, November 28, 2011

SweetMoment with my ChemistryBoy..


27th November 2011
yaaa...I had a very very precious moment with my ChemistryBoy..
 First time hanged out with him by a car..

Of cause laa he was the one who drived..
(not because cat tak tahu drive ek. cat dah ada lesen penuh ok..saje je nak manja2..
oh plissss la cat. gediks! =p) 

emm..cat sangat2 seronok la semalam..
yela..siapa la yang tak seronok kalau keluar dengan yang tersayang kan..cewahcewah>_<
Dia siap amik cat kat depan rumah lagi..how sweeeetttt..(jangan jeless)
okay..mula2 kteowang pegi Sunway Pyramid.
tapi oleh sebab hal2 yang tidak diingini, kteowang tak lama pun kat situ.
semua ni sebab pakcik ketaq punye pasal la..beghat nanang!
then, kteowang terus melilau sampai ke KL..
haha..bukan apa..Dia tu tak bape nak tahu jalan 
                       
(apa daa awak nih, bawak awek keluar tapi tak tahu jalan.,  
so dia drive and cat jadi GPS.
(comel kan? comel kan?)

Dalam dok melilau2 cari KLCC tu, macam2 tempat kteowang lawat.
Stesen Ketapi Tanah Melayu > Stadium Merdeka > Stesen Pudu >
 Jalan Petaling > Pasar Seni > Time Square..
Hebat kan?!

nak pegi satu tempat je, tapi abes satu KL kteowang tawaf.haha..
tapi seronok pe beb..kan2?
plan nak pegi KLCC, tapi TS pun okay la derr..

then, time balik pun asyik salah masuk simpang je. 
Sampai la kat KL Sentral > Jalan Bangsar 
nasib baik tak sampai ke KLCC, kalau tak..tak tahu la bila balik rumahnya..ngee..
(ko ni cat..kalau keluar ngan dia memang tak ingat dunia kan, 
buat tak ingat je yang minggu ni ada 2 test..hadooii)
lalala...anyway..SERONOK laaa...cat memang suka jalan2..yeayh..suka3!
gilo la cat...
3 hari berturut2 kowt keluar sana sini. bagai nak tercabut kepala lutut dibuatnya..
hari jumaat ngan sabtu keluar dengan roomate, Nik Nurul Dalila..hari ahad keluar lagi.
ish ish ish.....


TERIMA KASIH awak ae!
..LYSM..





*suka sangat tengok dia buat (>.<)v ngan muke comel. damn cute sangat! meltingeuwww =)))

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List