please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Saturday, December 17, 2011

blogger tagging!

Assalamualaikum and a very good evening to u olls..(hahak da macam nak buat presentation lak)
okay..hari ni cat nak respon blogger tagging oleh izati nawi dan nik nurul dalilah kay..(plis jangan ditanya mende apakah itu)




orait2..tanpa melengah2kan masa, cat tahu anda2 semua da x saba kan nak tahu..(syok sendiri lak cat nih)so, lets we move on..jeng jeng jeng! These are few rules to be followed kays:




1.Post this rules

2.Write 11 things about yourself

3.Answer the questions the tagger set for you

4.Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
4.You're NOT allowed to tag back ( I mean to the person who tags you )


Wokey...I will start with 11 things about me??? 

actually kan u olls...cat dah pun  cakap pasal diri cat kat page ni>>about me
soooooo u olls baca kat situ je la ye..haha (pemalas beno ko ni cat oi..sape ajar ni haa)

Then, the next task is answer the following questions..



1.  single or taken?muahaha.if taken please mention his/her name
huh huh..power betul soalan ni ye kawan2..kay.. ehem2..hehe..xkan lah u x tahu kan. alaa..my chemistryBoy la...Muhd Fakhruddin B. Rostam , ILHSM! InsyaALLAH..my-husband-to-be. (haa..cat siap bagi link blog lg. amik kaw)




2. umur paling sesuai untuk kahwin

err...xtahu la umur paling sesuai. tapi memang komfem2 bawah 30 la kan.


ke korang nak cat kawin sekarang??? cat okay jerr HAHA 







3. your wedding concept
hurmm..tak terpikir lagi laa. maybe just buat simple2 je kot..xnak membazir sangat. err..kalau konsep dalam taman macam best jer..
boleh tak awak???





4. kalau masa boleh diundur balik, apa yg awak nk lakukan?



majoriti kalau tanya sapa2, mesti dorang cakap nak balik pada zaman kanak2 sebab x stress dan x payah pikir macam2. tapi cat pulak nak balik waktu2 tengah duduk kat mrsm dulu2. huhu...kenangan dan pengalaman kat sana sangat sangat sangat la banyak dan memorable. Rindu dekat cikgu2 dan warden yang garang, classmates yang  mata duitan (i mean depa suke buat business laa), budak2 homeroom yang macam2 perangai, surau maktab yang dah ada air-cond, cube yang takde pintu (tah-hape2-tah), DM yang sediakan coco cruch je untuk sarapan hari minggu (mane cukup derr) , padang yang berlopak2, cafe yang selalu jual nasi lemak malam2, basketball court dan macam2 lagi la..(xkan cat kene tulis semua kowt. gilo!)





5. chocolate or ice cream.choose.



hohoho..of course la ice cream derr...cat x suke coklat la..mintak maaf sangat sangat. (pelik kan ada jugak orang dalam dunia ni yang tak suke coklat.) I eat chocolate but i don't like it. that's all.





6. who is in your mind now? post gambar sekali

My family members..huhu..nanti miggu depan along balik kay..














7. your favourite social networking and why?



FB or its full name is muka buku. ???? facebook la derr..adey..baby 6 bulan pun tahu taw. ppffftttt 


facebook ada timeline sekarang..and I like it sooo soooo soooooo much. Profile akan nampak cool sangat. nak nak yang pandai edit cover picture dy. For instance, Luqman Hakim ni haa..



8. your first impression about me



izati nawi...awak gemok! That's all. TQ. (Jujur gilerr bai.dah kata first impression kan..) haha..awak sangat pandai dan kelakar. cuke tangat nan awak uh..(haa..haa..mula dah kegedikan dy)
ila...awak sangat sangat sangat baik dan lemah lembut..(yeke?? entah)


jap..cat lupe la cane kita semua boleh jadi rapat ae?? *garu2 kepala* 



9. kenapa blogging?



Because i don't like to speak, chatting, gosip, and what-so-ever..membaziark ayark liuq jaa bak kata orang penang..(bile masa tah dorang cakap gitu so i just write what i want to  via my blog.hahahahahahahaa





10. your wish which is yet to come true 

nak jejakkan kaki kat mekah bersama keluarga tersayang dan suami juga. (^_^)v









11. post your favorite picture of me 
She is Izati Nawi..si gumok



The left one is Dalila..my roomate. WE ARE TWIN!
wink wink =)

okay....semua soalan telah pun dijawap. harap korang tak kecewa dengan jawapan2 cat tu ae..hihik
hurm..last part, 11 bloggers yang cat nak tag adalah seperti berikut: (orang yang set up mende ni memang suke nombor 11 ke hape)


DONE! at last..




1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List