please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Friday, February 15, 2013

Sayang 3 Dalam 1



Novel Alaf 21: Sayang 3 Dalam 1
Pengarang: Weeda Airiza
Harga : RM 21.00
My Rating : 8/10

Untung sangat perempuan yang bernama ARYANA SHAFNIE  ni. Mempunyai abang-abang yang sungguh protective dan penyayang bernama Affizam, Affizal, Affiqal. Cat pun teringin sangat nak ada abang-abang macam diorang ni. Tapi xkan tercapai la sampai bila2. Dah nama pun anak sulung. hmm..dah kawen nanti barulah dapat merasa ada abang. Kan? Harap2 sempat. Amin..

Aryana Shafnie...perempuan yang cekal, kuat dan keras kepala. 5 bulan tanam anggur je, then tup2 dapat kerje dekat syarikat kawan Along dy, Yonghwa.  perggghhh, dapat bos orang Korea kot tapi pandai cakap melayu. Hensem giler pulak tu. Untung betul si Aryana ni kan..jeles gue! #emo lak 
Tapi si Aryana ni satu habuk pun x tahu pasal korea2 ni. K-pop jangan cakap la. haprakk! Dalam syarikat tu semua orang pandai cakap korea kecuali dy. Giler lah. 
 Then, terjumpa dengan seorang jejaka dalam lif. Hensem sesangat lagi bergaya tapi sengal, AREL AFZAL nama dy.. Tengah elok dalam lif tetiba lif tu berhenti. Lampu terpadam. Suasana gelap gelita dan dy hanya berdua je dengan lelaki yang dy x kenal pulak tu. OMG!!!! Gila tak gila. haha..Di situ lah bermulanya kesah mereka berdua..selebihnya baca sendirik lah ye. Takde keje cat nak pendekkan untuk korang.hohoo Sangat banyak kebetulan yang tak terjangka dalam novel ni. Asyik terkejut je baca. HAHA. Jalan cerita dy pun tak boring sangat dan tak over sangat. Selamat membaca!

bye bye!!! xoxo


# dah nak masuk U semula. huhu..malasnyeeee

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List