please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Monday, January 21, 2013

Another Wish Comes True

GENTING HIGHLANDS !!! 18/01/2013

wee..dapat jugak pergi sana untuk kedua kalinya.
Dulu cat dah pernah pergi da. Masa kecik2 dulu. Tapi tak puas la sebab takleh main sangat.
haaa..kali ni memang best giler giler giler. Cat pergi dengan HIEWW GURLS 4 orang.
Eventhough ada jugak game yang kitorang tak dapat main sebab under maintanence hari tu. huhu
Skyway cable car pun kitowang tak dapat merasa. agak sedey la..
boley pulak hari tu last day skyway under repair. huu


Kitorang bertolak dari KL Sentral pukul 8 pagi and sampai atas dalam pukul 9.30 pagi.
Cuaca dekat atas tu waktu pagi seyes sejukkkk sangat sangat. Petang pun sama.
Kalau nak pergi sana, make sure korang pakai baju tebal ep. 
Macam Cik Zatie kita nim ke..macam kat oversea gituuu ;p


Kat Genting Theme Park tu kitorang main Outdoor game je..RM 54 for adult


Ini adalah games yang kitorang dapat main:

1) Pirate Train_6
2) Boating_7
3) Monorail Train_1
4) Corkscrew (Roller coster)_24
5) Grand Prix Fun Kart_25
6) Pirate Ship_8
7) Flying Jumbo_5
8) Tea Cup_3
9) Astro Fighter_4
10) Flying Coaster_29 (tak berani sempat nak main sebab dah lambat sangat)

Pakai tak buka2 sampai rumah. haha



nak naik lagi mende niii...aaaaarrrggghhh
cawan berpusing. main 3 kali tak benti. giler


semua kiut je kan!

suke gambar ni >.<

muncung sebab jadi orang pertama jalan dulu


atoto..tiut je ngan gajah biru dy





flying coaster

kabus tebal di petang hari

go-kart




atoto..kepenatan ye...



Balik dari GH tu nasib la tak tertinggal bas sebab syiokk sangat bergambar bagai.
trauma gak la..haishh
pape pun..thanks korang sebab jadi jugak pergi sana. Thanks sangat =)


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List