please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Monday, January 14, 2013

dia tetap dia


(tetiba je rasa nak buat luahan rasa ni)

Hai..
                Masuk bulan April tahun ni, dah dekat ENAM tahun cat kenal dia. Kawan dari MRSM Kepala Batas. Dah macam kawan baik pun ada gak. Maybe.

Dia .. dia…dia… Dia yang tak pernah lupa. Tak pernah lupa untuk wish ‘Goodluck’ tiap kali cat ada final exam. Sama ada dalam bentuk sms ataupun phone call. Sejak dari cat masuk PASUM sampai lah sekarang ni cat dah 3rd year degree dia tak pernah lupa untuk wish. Tak tahu lah sama ada dia sedar atau tak yang dia dah buat perkara macam tu hampir 4 tahun.  Lama kan? Kadang2 cat terfikir gak, eh, dia ni tak pernah jemu ke eah? Haha. Even if cat ada paper selepas subuh sekalipun, Pagi2 tu before cat masuk dewan exam, dia pasti akan call untuk cakap “Cat, goodluck! Do your best. Jangan lupa baca doa before jawap exam tu kay”. Then, cat akan cakap “ouh, thank you *** ”   (sambil senyum sorang2)

hmmmm…Sangat best dapat kawan yang macam tu kan? Kawan yang tak lupa kawan dia. Supportive. Cat gembira sangat dapat kawan macam dia. Even time tu tengok dia bahagia dengan orang lain pun cat rasa bahagia sama . Tapi kan dalam hati ni ada jugaklah datang  rasa ‘lain’ tu sikit la . haha. Wat-eva
 Dan dia jugaklah orang  yang pertama akan cat hantar sms “yeayhhhh..Merdeka!!!” tiap kali cat keluar dewan lepas abes last paper final exam tiap semester. Tapi tahun ni? Tak tahu la still dapat hantar or tak? Sempat ke tak ke? Tinggal lagi 2 hari je. Harap2 sempat lah kan =)
Bye..

#Goodluck untuk classmates yang amik Biostatistic esok. Goreng habes la gamoknye paper ni. Huu ~~

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List