please enter your link kay. (juz ignore this sentence " If u are participating bla bla bla.."

followers

Thursday, December 29, 2011

Blogger Tagging (cont.)

hai hai semua..
assalamualaikum..

erm..entry ni adalah untuk memenuhi permintaan cik Leli The Paradox (LTP) kite ni haa...dy nak cat jawap soalan no 8 tu. ish! mengada-ngada betul dy tu kan? pppffffttt =3=''

jap, apa ae soklan no 8 tu? lupe lak.ngee..tengok sini balik lha.

okay...my first impression about you huh..

-kindda cute gegurl. serius tak tipu kay..fine la kalau tak boleh terima compliment yang jujur ni..T.T
-budak nerd (sama cam cik Z kita cakap dalam entry dy yang ini)
-pendiam TAPI dalam diam diam pisang berjantung okay...kalau cik LTP kita ni start buat lawak selenge dy, memang tak boleh berhenti gelak ko nyah oi..miahahahahaha
-eh, dah 3 da tu..takkan tak cukup lagi kowt...;p Actually cat pun tak ingat sangat bila kita first bertentangan mata. So....lumsom cincai kira lha...(^_^)v








No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wanna share this post??? ok ^_^

My Awesome BFFs blog's

miaoww...miaoww

Daisypath Anniversary tickers

My Blog List